Sahabat Baru :)

Sabtu, 16 Jun 2012

Tahniah !

Assalamualaikum,.

~datang membawa 2 ucapan~

“SELAMAT  HARI GURU”

 ~Terima kasih daun keladi buat mereka yg da bersusah payah mendidikku, tanpa mereka aku takkan jadi sehebat sekarang.

awat lewat sangat sekolah aku celebrate teacher's day kan!

Hari ni, alhamdulillah semuanya berjalan dgn lancar. Menjadi penganjur bukanlah mudah. Pening kepala fikir cara terbaik untuk memeriahkan hari guru. Syukur ke hadratNya semuanya menjadi meriah -__-

and

“TAHNIAH! AWAK”



Haaa . . . (bajet cakap kat diri sendiri kot)

Hari selasa aritu dapat surat jemputan :

‘eh, surat ape ni? Wah! Aku dapat anugerah kecemerlangan?’ -ceh! Menyampah- haha!

Alhamdulillah, semuanya rezeki daripada Allah.

Dikesempatan ni, saya pun nak ucapan Tahniah! Buat sahabat sayo Haaz  a.k.a  Hadi Pataepannag ~,~ sebab dia fellow blogger saya yg dapat anugerah jugak ^^  hebat2!

p/s: Jomlah berehat. Diriku sungguh penat menjadi urusetia  =(

*on 14th June 2012*

2 ulasan:

  1. tahniah cyg :))) Semoga SPM nanti juga memperolehi kejayaan yang sma sprti SMU

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kamsahamida ;)Kak Mira syg ^^ hehe!
      InsyaAllah, I'll try my best to prove other that I can,
      and I wanna repay a good deed for ma and abah =

      Padam

Hi!
Cube la comment,seket pun jadi la -__-

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.