Sahabat Baru :)

Rabu, 20 Jun 2012

Nak Kawen =,=


Ma, Abah !! I wanna get married~ please!

-gatai-



Ehh, kawen kan Sunnah, gatai seket2 boleh kot.

Budak baru nak besar kan, biar je haa~ muehehehe!

Bukan ape, serious sedih~ Bila pergi hols or jalan2 je mesti saya keseorangan. =(

Check in room pun sorang!

Teringat pegi Penang hari tu, saya sorang diri check in room, dapat room jauh daripada dorang pulak tu! Hmm, petang nya tak turun swimming pun. -kononnya merajuk-
Wawawa~ 

Almaklumlah kakanda semuanya da ber ‘teman’ kan,eden ajew yg keseorangan.

Ade satu malam tu, saya sempat cakap dgn ma:

“ Ma, nanti sya nikoh. Sya nak wat simple2 jah. Bia ma tak letih,. Yang penting nikoh tu,.Hehe”

ceh! Cepat je kakak2 aku sampuk :

“eleh, anak bongsu pue. Mesti besar majlis. Buat kat hotel kot tu. Nak2 pulak dapat husband pilot ko, engineer ko, doctor ko”

Haih~ kalian ni! Bakpo tak sebut USTAZ ko jugak nyoh! Hehe~

Tapi, best jugok berangan skeet bilo duk sorang2 kan… feel like a princes!

Kalau saya kahwen nanti jemput la readers sekalian yea ^^

Kot2 lah jodoh da sampai lepas SPM ni kan, manelah tahu..

OPS !

Angan2ku sahaja,.

Maaf!

Banyak lagi ilmu yg patut aku cari dan cari.

I wanna be a good lover, a good wife soon.

Dan nak bela islam ! nak amal islam sepenuhnya ! dulu.

So, banyak lagi benda yg aku harus selesaikan sebelum jadi hak org.

Hah? Bertunang?

Nak bertunang tak kesah ~,~

Yang penting, tak mau bercintaK tanpa tujuan lagih! -ish-

Nanti kesian future husband saya,

Kasih sayang da berbelah bagi kan~ nauzubillah!

Belajarlah untuk menjadi insan yg lebih baik, agar kamu menjadi yg terbaik.

.dah2 mengarut.

P/s : Jom kawenkan hati kite dgn amalan yg baik2 dulu. Lepas tu baru pikiq pasal langkah seterusnya -__- heee!

2 ulasan:

  1. rase nak kawen?? hamboi2.. saya pon nk rase,blh? hehe..

    BalasPadam
  2. Haha! eya la kot. Haish! JANGAN MENGADE!! ekekeke~

    BalasPadam

Hi!
Cube la comment,seket pun jadi la -__-

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.