Catatan

Tunjukkan catatan dari Jun, 2013

Rasa ini masih ada . . .

Imej
yang pergi (mungkin) selamanya akan pergi pergi dan pergi . . .
hati mana yang tidak rasa kehilangan bila kebaikan yang diharapkan semakin jauh dan jauh . . .
tetapi! kite cuma manusia  =)
merancang semuanya yang baik2 jarang sekali mahu menerima kesusahan kan?
aku percaya:
Allah LEBIH tahu apa yang kita rasa kita tahu. Kita takde apa apa nak dibandingkan dgn kudratnya.
Hati ... semoga selamanya tenang ^___^"

ini.. Dunia baruku!

Imej
Assalamualaikum Warahmatullahi wabarakatuh semua =)

Semoga sentiasa diredhaiNya...
Alhamdulillah, taa'ruf week sudah selesai. Mudah-mudahan apa yang dipraktik selama seminggu bersama Sisters committee  berkekalan selagi disini.. InsyaAllah!

First of all, I wanna thanks to my precious family especially and my best friend too..
**to be mentioned...  Untuk both of my brothers-in-law yang sangat baik jugak billion million trilion TERIMA KASIH utk kebaikan yang diberi, jazakumullahu khairan~

Registration Day

Memang tak rasa excited! 
Sebenarnya, saya sedih.Tak pernah berpisah jauh dgn family. Tapi ini lah JIHAD, semoga aku makin kuat utk berada disini.

^__I'm here for a reason__^
Ta'aruf Week

Finally, it is the end of Ta'aruf Programme 2013/2014 for first intake students.

Congratulation to all committee members! U're awesome..
Dear Sisters and Brothers,

U've made a good job. YES! bullying culture isn't your way and we here to be invited =)

Marhallah

tadaaaa...


Walaupu…