Sahabat Baru :)

Rabu, 15 Ogos 2012

Updatelah kejap ;)


Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh.. jawab,jawab

Hai, Hai, Hai..

Alhamdulillah Allah memberi ruang untuk menulis disini.

Hari ni : Trial is Over! 

^____^”

Wah, bestnyoo.. seketika pun jadilah best tu sebab exam besar pun dekat doh.

Anyway, malam ni bolehlah bergotong-royong buat biskut raye sama2 yea kakakku..

Buat mereka,
Sorry sebab sya tak layan both of u sangat time u all bercakap, time u all ajak buat tu buat ni and time sama2  masak pun tak cakap,kan. Budak tengah exam memang mood tak betul  :3 haha! 

Btw girls, sya muah2 both of u ketat2 ^

Credit to my bro-in-law:
Thanks for teaching me in Mathematics  <3 … bijak jugak abg ipar aku ni!

And,
Bulan ni kita dapat hadiah lagi wak ;)

Terima kaseh daun keladi! Sayang kakak2 saya :* 


Haaa.. istimewanya raya tahun ni sebab:
  •  Baju raya mencecah ratusan… thanks for this one!
  •  Pakai wedges kot time raya nanti… ma ai =D
  •  Celebrate bersama ahli keluarga baru.. both of my bro-in-law ;)
  •  And banyaks lagilah.. tak mau cite sgt =P


Anyway, Ramadhan hanya tinggal 3 hari saje lagi.. Akhirnya, nak pergi jugak tinggalkan kite =(
Terasa berat sangat hati ni. Amalan belum banyak. Sibuk dgn urusan peperiksaan. Astaghfirullah!

Jom sama2 guna masa yg tersisa ni lagi. Alhamdulillah masih diberi nikmat sebegini ;)

hah.Ini.sahaja.lah.dulu.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Hi!
Cube la comment,seket pun jadi la -__-

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.