Sahabat Baru :)

Jumaat, 17 Ogos 2012

Dah siap pun !



Kali ni,, Kite taknak cakap banyak, wak =P
Sebelum line semakin semput. 
so, nak je cepat2 wish,hee!

Awak,
Nah! simple editing ni..
nak sangat suruh kite cepat2 buat kan.
sangat simple. tak sempat la.

Sape2 yang invite pergi rumah tu,
Hee, insyaAllah nanti sampailah saya ke rumah awak ye ;)
so,
to all my redears:
Kite nak ucapankan  




"Selamat Hari Raya Aidilfitri"


Dikesempatan yang ada ni,
Mohon maaf andainya sya da banyak buat salah & silap ye.

Kepada yg mengenali dirinya dgn lebih dekat:
Sory for everything what I've done but I promise to fine tuning it
and take immidiate step to correct it..insyaAllah
Haaa..bahagian korang pulak, sya da 0-0 kan ;)
anyway girls, 
doakan result trial sya gempak2 seket ek
and sya dapat high score untuk SPM nanti tau.. doakan!
Thanks..

Jom layan music raya seket.. amik mood =D


dah.dah.
sapu air mate tuu ;)
buruk sangat! Senyum seket laa..
Kite happy seket okea.

P/s:
Jemput datang beraya ke rumah ^^

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Hi!
Cube la comment,seket pun jadi la -__-

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.