Sahabat Baru :)

Rabu, 15 Ogos 2012

Sweetnya Kak Irine !


Dengan berbahagianya:

Selamat menempuh alam bahagia bersama suami Kak Irine ;)  da sebulan lebih pun!

Sini, saya share seket video Pernikahan dan Persandingan mereka berdua ^__^"

-
-
-

Video Nikah 29 June 2012


Sedih time dengar lafaz sakinah tu ;(

-
-

and the last one  

Video Bersanding 30 June 2012 


Wahh! sweetnya mereka.. Rasa macam nak jugak la pulak =P 

ahai!

Maka dengan ini sudah lengkaplah kehidupan mereka berdua +,+ yeay!

Credit to Kak Irine:

Selamat Pengantin Baru ;)
Selmat menempuh alam perkahwinan. Susah senang sama2 ok
terima kekurangan dengan baik untuk menjadi yang terbaik maka sama2lah jadi pelengkap.

to her husband:

Jaga Kak Irine baik2 ye ;) hee~

Complete lah sudah ^^ 

Nak jugak! muehehe =P .. gatai

**the end**







Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Hi!
Cube la comment,seket pun jadi la -__-

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.