Sahabat Baru :)

Khamis, 30 Ogos 2012

oh..oh..oh.. balik kampung =)

Assalamualaikum.. haa,jawab..jawab..

Heehee..Ingat nak update hari Rabu lagi. Tapi tak sempat. takpelah Farisya update sekarang yee.


 
Kelantan ---> Selangor



Minggu kedua syawal, kami ramai2 anak menantu konvoi balek beraya di kampung sebelah Abah pulak ..

^____^"

Sebelum ziarah rumah Makcik ngan Pakcik. Abah bawak kami ke kubur Atuk.




 Sekarang ni, nak sambung kisah hari raya je =D hihok! Rasanya, tak banyak nak taip kot. 

Kampung sebelah abah kat Kuang, Selangor. So, minggu kedua ni kami ronda2 area Selangor lah. Best la jugak beraya kat sini sebab ramai sedara.

Sekarang pun dalam mood raya lagi ;)

on the way balek Klang, rumah Pak Ngah..

Tunggu ketibaan org Kelantan yee..hee!

Ok lah, 

ketandusan kata2 nak menaip. Gambar pun tak banyak nak upload haa.

Kami pun dah nak sampai Klang ni.

p/s:

Untuk awak2 yang fly hari ni. Selamat tiba ke destinasi yang dituju ye ;)

Daaa, Jumpe lagi!



1 ulasan:

  1. salam ziarah.. ^_^. anda boleh buat tempahan MyQalam Quran Read Pen berkualiti tinggi dan banyak lagi barangan muslim di Muslim Bazaar.

    http://muslimbazaar.mnmall.me/
    atau melalui
    http://lokmanramli.blogspot.com/

    BalasPadam

Hi!
Cube la comment,seket pun jadi la -__-

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.