Sahabat Baru :)

Rabu, 24 Ogos 2011

Apeni,.?!

BuKan mudah kita nak lakarkan 'kebahagian' dalam sebuah perhubungan,.

Aneh sungguh percaturan hidup..,ada org suka sama suka :)

namun ada jugak yg "saya suke awak,.! tapi awak xsuke saya bahkan dah ada insan lain"

Org yg belum di'uji' ujian yg hebat camni akan pandang enteng benda ni,,!

 Tapi,kita takle la nak judge org 'senang2' sbb bnyk bentuk ujian yg Allah beri,,
 lain org , lain cara :-) 

kadang2. ada org yg selalu berusaha untk jadi terbaik depan org yg dia syg
tapi, org yg dia syg tu jarang nampak 'usaha' dia pastu negative terus dan cop "hypO" pulak,.! ishh~

"Hati terseksa pun takpe ,asal org yg aku syg bahagia" tapi org yg dia syg pernah tak nak buat benda yg same,.? Sampai sanggup biarkan dia pegi mencari kebahgiaan dgn org yg dianggap lebih layak 'menjaga' dia,. 

Ni lah BUTA,.! buta dan telah dibutakan.. isk3~ YaAllah..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Hi!
Cube la comment,seket pun jadi la -__-

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.