Sahabat Baru :)

Jumaat, 11 April 2014

Kutunggu,Datanglah Jawapan!

بسم الله الرحمن الرحيم

9 April 2014.

Hari yang penuh dengan rasa yang tidak boleh di terima jiwa.



Jujur!

Lepas dapat result SPM 2012 dulu, perasaan 'dilema' sebeginilah yang paling tidak suka.

Sekali lagi jiwa dan hati ini diuji,

Allah. Allah.

Hamba bersyukur dikhabarkan layak ke Interview IPG Bandar Tun Razak.

Sungguh tidak sangka sebab tempat tu tak jauh pun kalau nak pegi.

Tiba-tiba terfikir sendiri:

"U nak pegi ke Sya? U'll finish yr foundation in this year kan? so, next year dah masuk Gombak pun."

Ok, Masa utk rujuk gulahati-gulahati dirumah.

Everyone said: YOU BETTER GO.

Minda semakin Celaru!

YaAllah,

Sungguh aku tidak ingin kecewakan kedua Ibu bapaku,

aku tahu, mereka pernah berharap utk aku berada di situ,

tetapi aku sendiri tidak tahu apa yg terbaik utkku.

YaRahmah,

Engkaulah sebaik-baik Pengatur.

Tunjukkanlah jalan yg terbaik utkku.

Hamba mohon YaAllah.

Ampunilah dosa-dosa hamba jika itu yg menjadi hijab yg tidak mampu hamba melihat kebaikan mana yg patut hamba pilih dan jalani.

Hidupku. Matiku. Semua dalam rencanaNya.




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Hi!
Cube la comment,seket pun jadi la -__-

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.