Sahabat Baru :)

Jumaat, 12 Oktober 2012

Rehat bersama Kitkat ;)

"You emphasized that life is tough, but then when you are tough on yourself, 
life will be infinitely easier on you."

Cuma singgah sebentar disini..
Rasanya sudah lama kata tidak berbuah bicara..
Mungkin.... masaku terlalu suntuk !

Hanya bersisa beberapa hari je lagi, segala konsentrasi ku kumpulkan menjadi satu,
biar bersatu... dan terus bersatu...  hingga hujungnya ..

hehe ;)

Rehat bersama kitkat sambil mengadap lappy sebentar~~

Eh! maca pelik pun ade post ni kan?

dah,dah melalut banyak, kau ade masa kejap je ni !!

Bismillahirahmanirrahim...

Assalamualaikum makcik2,pakcik2,adik2,kakak2,abang2 semua ^__^  
baru nak bagi salam ye ..hee

Disini ana ingin memohon kemaafan seandainya pernah melukakan hati kalian semua tak kiralah sama ade kecik atau besar, sikit atau banyak, nampak atau tak nampak dan sedar atau tidak tuu..
Harapannya,
mohon doa untuk kejayaanku didunia dan akhitNya kelak ye..
Semoga dipermudahkan Allah menghadapi 9 papers SPM nanti..
amen!

Syukran alaikum, semoga Allah merahmati kalian ;)

Good Luck untuk semua candidates SPM 2012 ye !!
Kite fight sama2 ^^

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Hi!
Cube la comment,seket pun jadi la -__-

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.